(+40) 0215691391

Coşul Meu - 0,00 RON

Nu aveţi produse în coş!

  Termeni şi Condiţii

  Termeni de utilizare

   

  Acești Termeni de utilizare vor intra în vigoare la 24 mai 2018.

   

  § I. Condiții generale

   

  1. Acești Termeni de utilizare constituie "Condițiile Generale" de la art. 298 din Legea comerțului. Acești termeni de utilizare se aplică tuturor serviciilor, produselor, site-uri, jocuri, conținut în mod colectiv „Produse“ și / sau „Servicii“ gestionate de Podaraci.BG Ltd ..
  2. Acești Termeni de utilizare nu se aplică serviciilor sau site-urilor terțe care sunt legate sau integrate în oricare dintre serviciile, produsele sau site-urile noastre. Aceste părți terțe au propriile Politici de confidențialitate și Condiții de utilizare, care Cadouri nu controlează în nici un fel.
  3. Atunci când aceste cuvinte sunt menționate: „Podaraci.BG Ltd.“, „Podaraci.bg este“ , Funcadouri „noi“, „noi“, „al nostru“, „noi“ sau „Administrator“, care se referă la societatea „Podaraci.bg este".
  4. Prin înregistrarea cu produsele noastre, utilizatorii declară că sunt conștienți, înțeleg și acceptă pe deplin orice și toate prevederile acestor Termeni și condiții. "Utilizatorii" în sensul acestor Termeni și condiții sunt toți persoanele care au dreptul la înregistrare în condițiile secțiunii II de mai jos.
  5.  Toate servicii, produse, site-uri, jocuri, conținut colectiv „Produse“ și / sau „Servicii“, deținute de Podaraci.BG Ltd., o societate pe acțiuni înregistrată în Registrul Comerțului agenției Registrul cu EIK1315072255, adresa poștală Bulgaria, Sofia, str. Kosta Lulchev nr. 2, Mall Emil Truhchev
  6. Acești termeni actuali de utilizare au fost pregătite de către administratorul și pot fi modificate și / sau completate numai a) prin acordul comun al utilizatorului și administrator exprimat în scris, sau b) în mod unilateral de către Administrator. În primul caz (a) schimbarea are forța și efectul numai în relația dintre controlor și utilizatorul respectiv și nu se aplică altor utilizatori. În al doilea caz, amendamentul intră în vigoare pentru toți utilizatorii înregistrați în urma publicării amendamentului. De asemenea, este posibil să afișăm notificări suplimentare pe paginile noastre de rețele sociale și pe alte site-uri web.
  7. Legea bulgară se aplică acestor Termeni de utilizare și tuturor relațiilor dintre Administrator și utilizatori în legătură cu utilizarea produselor noastre și a altor servicii furnizate de noi.
  8. Toate reclamațiile legate de utilizarea produselor noastre și / sau apărute între utilizatori pe bază și / sau în legătură cu acești Termeni de utilizare, inclusiv litigiile care rezultă din sau în ceea ce privește interpretarea lor, de invaliditate, performanța sau încetarea relației dintre utilizator și administrator ca și discuții despre completarea lacunelor în Termenii de utilizare sau de a se adapta la noile circumstanțe sunt soluționate de către Curtea de Arbitraj a Camerei de Comerț din Bulgaria în oraș. Sofia, în conformitate cu faptele Reguli Pe baza acordurilor de arbitraj.

  § II. Termenii de înregistrare

   

  1. Următoarele persoane au dreptul să se înregistreze la produsele noastre:

  a) persoanele care au vârsta de 18 ani (sau - vârsta legală a majoratului conform legilor din țara lor de reședință din care au acces la produsele noastre), și numai cu condiția ca aceste persoane nu se află sub tutelă și / sau a căror capacitate nu este restricționată în alt mod;

  1. Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de mai sus nu sunt eligibile să se înscrie pentru produsele noastre. Completând înregistrarea produselor noastre, fiecare utilizator declară că îndeplinește cerințele art. 1. În cazul în care o persoană juridică este înregistrată, înregistrarea trebuie efectuată numai de către persoanele care o reprezintă în mod legal. În cazul în care o persoană diferită de fraza anterioară înregistrarea acelei persoane ca individ își asumă toate obligațiile referitoare la înregistrare.
  2. Ne străduim constant să îmbunătățim serviciile noastre și să dezvoltăm noi funcții pentru a face produsele noastre mai bune pentru dvs. și comunitatea noastră. În consecință, este posibil să fie necesar să actualizăm acești termeni din timp în timp pentru a reflecta cu acuratețe serviciile și practicile noastre. Cu excepția cazului în care se prevede altfel prin lege, vă vom anunța (de exemplu, prin e-mail sau prin intermediul produselor noastre), după publicarea amendamentului vă va oferi posibilitatea de a le vizualiza. Odată ce termenii actualizați sunt în vigoare, veți fi obligați de aceștia dacă veți continua să utilizați produsele noastre. Dacă oricare dintre aceste condiții se modifică și / sau completate Utilizatorul nu este de acord cu ei, aceasta din urmă va notifica imediat administratorul produselor noastre sau cere administratorului pentru a șterge înregistrarea și profilul, și să suporte toate legate potențialele efecte negative (inclusiv pierderea potențială a monedei virtuale în jocuri). În cazul în care utilizatorul nu este notificat în scris administratorului de dezacord și / sau anularea înregistrării sau nu a luat măsurile necesare pentru a elimina înregistrarea și de conectare, se consideră că Utilizatorul este de acord pe deplin cu modificarea și / sau completarea acestor termeni pentru Utilizare. Vom trata utilizarea continuă a produselor noastre sau a jocurilor noastre online acceptând aceste modificări de la data intrării în vigoare, după cum se arată mai sus.
  3. Înregistrarea și terminarea produselor noastre este voluntară (cu excepția terminării obligatorii și depinde numai de voința Utilizatorului.
  4. În timpul procesului de înregistrare, toți utilizatorii trebuie să completeze un formular de înregistrare cu conținutul minim necesar și opțional. Completarea corectă a conținutului minim necesar este o condiție prealabilă pentru înregistrarea reușită a utilizatorului. Câmpurile cu conținut opțional sunt completate la discreție și la discreția utilizatorului.
  5. Prin inscrierea in produsele noastre fiecare utilizator declară că este de acord și nu are obiecții cu privire la furnizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate în procesul de înregistrare sau care, ulterior, va furniza - prin utilizarea serviciilor oferite de produsele noastre. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.
  6. Datele furnizate de fiecare utilizator la înregistrare sunt considerate complete și exacte, dacă nu s-a dovedit altfel. Toți utilizatorii înregistrați în produsele noastre sunt responsabili pentru corectitudinea și integritatea datelor trimise în legătură cu înregistrarea lor. Administratorul își rezervă dreptul de a modifica informațiile furnizate la înregistrarea fiecărui utilizator pentru a șterge o parte din ea, care potrivit în mod contrar judecății independente regulilor acestor Termeni de utilizare și / sau bunelor moravuri.
  7. Unele dintre datele furnizate de Utilizator la înregistrare, datele profilului de utilizator și orice alte informații pe care administratorul le-ar putea să le fi șters în conformitate cu prevederile anterioare pot fi vizibile și pentru alți utilizatori înregistrați. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.
  8. Utilizatorul are dreptul să modifice și să actualizeze informațiile personale destinate să-și creeze profilul în produsele noastre în orice moment. dreptul consumatorului de a face astfel de modificări se aplică la aplicarea analogă a cerințelor de mai sus (inclusiv, dar fără a se limita la: disponibilitatea unor cerințe minime de informații necesare pentru ortografia și lungimea numelui de utilizator, etc).
  9. Prin înregistrarea în produsele noastre fiecare utilizator reprezintă și garantează că va respecta intimitatea altor utilizatori nu vor face declarații rasiste, xenofobe și discriminatorii și nu a) încalcă, diminueaza sau altfel protejate de vatamare dreptul de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale altora; (b) dezvăluie secrete de afaceri, cu excepția cazului în care sunt proprietate privată, cu excepția cazului în care divulgarea se face cu consimțământul proprietarului; c) distribuie conținut care este ofensator, încalcă

   

  § III. Cont (cont)

  1. După înregistrarea cu succes a produselor noastre, fiecare utilizator deschide un cont (profil). „Cont“ în sensul frazei anterioare este combinația de utilizator de date prevede înregistrarea prin care este identificat în mod unic în sistemul produselor noastre, inclusiv orice obiecte virtuale achiziționate în și / sau în legătură cu participarea utilizatorilor la jocuri oferite în cadrul produselor noastre.
  2. Fiecare utilizator poate avea un singur cont. Se crede că proprietarul proprietarului contului și / sau deținătorul adresei de e-mail folosită pentru înregistrarea utilizatorului și / sau un cont pe un cont de rețea socială utilizat pentru a conecta. Toate acordurile scrise și / sau orale contrare nu au efect obligatoriu asupra echipei care susține produsele noastre.
  3. Accesul la fiecare cont este efectuat:

  ●     Folosind combinația potrivită de a) Utilizator b) parola (creat la înregistrare personal de către fiecare utilizator După înregistrarea inițială cu succes fiecare utilizator poate schimba parola de preferințele dvs., dar, în orice caz - ținând cont de cerințele obligatorii de mai sus . sunteți de acord să păstrați parola în orice moment și să nu-l divulga nici unei alte persoane. sunteți responsabil pentru acțiunile tuturor persoanelor care utilizează parola pentru a avea acces la cont.

  ●     sau prin intermediul contului dvs. cu anumite servicii de rețele sociale de la terțe părți, cum ar fi Facebook sau Google.

  4. Fiecare utilizator se angajează să nu divulge parola dvs. către terțe părți și este obligată să creeze toate condițiile necesare pentru punerea în aplicare a unor standarde ridicate de protecție a datelor, astfel încât terții nu pot avea acces neautorizat la parola dvs. sau produsele noastre folosind contul său. Pentru a evita neînțelegerile, echipa de suport pentru produsele noastre nu își asumă nici o responsabilitate asociată cu accesul inadecvat la profilul tau de nimeni altul decât tine și fără consimțământul dumneavoastră expres și / sau în cazul în care rezultatul unei astfel de acces neautorizat la contul dvs., se schimbă în mod semnificativ , ștergeți sau eliminați în alt mod sau în cazul în care moneda virtuală acumulată este utilizat de către o persoană fără un drept de acces pentru alte scopuri decât a ta.

  5.În plus, administratorul nu este răspunzător în cazul în care un terț dobândește numele de utilizator și / sau parola utilizatorului și să le utilizeze pentru a obține informații, modificarea sau ștergerea unui profil al utilizatorului. În plus, administratorul nu este responsabil pentru consumator în ceea ce privește daunele directe sau indirecte, accidentale, inclusiv, dar fără a se limita la, pagube pentru pierderi de profit, pierderi de date sau de alte pierderi rezultate din:

   

  ●     utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsele noastre;

  ●     declarații sau acțiuni ale terților privind serviciile produselor noastre;

  ●     alte aspecte legate de serviciile oferite produselor noastre;

   

   

  § IV. Conținutul paginii

  1. Toate produsele și serviciile oferite de produse, inclusiv aspectul, proiectarea, cod, metode de construcție și exploatare sunt protejate de către și supuse drepturilor de autor și a drepturilor conexe și sunt proprietatea exclusivă a administrator. Utilizatorii pot copia părți ale conținutului numai pentru uz personal, atâta timp cât acestea nu încalcă mărci comerciale și mărci comerciale înregistrate, drepturi de autor menționate în produsele noastre. Este interzis să păstreze unele pagini web, fără acordul prealabil scris al administratorului, indiferent de forma în care se realizează.
  2. Toate mărcile, logo-urile și simbolurile prezentate pe site sunt deținute de către administratorul sau utilizat cu acordul expres al posesorilor acestor mărci comerciale, logo-uri și semne. Utilizatorilor li se interzice să efectueze acțiuni care ar putea duce la încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală asociate acestor mărci comerciale, logo-uri și mărci comerciale. În special, pentru a evita neînțelegerile, se afirmă în mod expres faptul că furnizarea de posibilitatea de a folosi site-ul și conținutul său de către utilizatorii nu autorizează sau licență pentru a utiliza mărcile comerciale, logo-urile și semne.
  3. Toți utilizatorii care încearcă să modifice conținutul produselor noastre sunt strict interzise, ​​adăugând conținut care nu este necesară în scopul înregistrării și nu este aprobat în prealabil de către administrator și / sau de a modifica regulile de participare la Jocurile, inclusiv prin oferirea de pariuri în sensul Legii jocurilor de noroc din Bulgaria și în consecință, acte sau omisiuni ale utilizatorilor, care pot duce la natura non-jocuri de noroc din jocurile oferite în produsele noastre.
  4. Produsele noastre pot conține link-uri către alte pagini web, domenii, aplicații mobile, rețele sociale și alte site-uri, domenii, aplicații mobile, rețele sociale pot conține link-uri la produsele noastre. Aceste alte pagini web, domenii, aplicații mobile și site-urile de rețele sociale nu sunt sub controlul administratorului și echipa care acceptă produsele noastre, astfel încât operatorul nu este responsabil pentru siguranța locului de muncă și a protecției datelor oferite de către aceste terțe părți. Vizitarea acestor pagini prin link-uri în produsele noastre este responsabilitatea și riscul unic al fiecărui utilizator individual.

   

  § V. Etica și comportamentul consumatorilor

  1.Încheiați un cont

  Dacă constatăm că aveți o încălcare clară, gravă sau repetată a termenilor sau a politicilor noastre, este posibil să suspendăm sau să dezactivăm accesul permanent la contul dvs. De asemenea, putem dezactiva sau dezactiva contul dvs. dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege. Dacă este cazul, vă putem notifica contul la următoarea încercare de accesare a acestuia. Dacă ștergeți sau dezactivați contul dvs., acești Termeni vor fi reziliați ca un acord între dvs. și noi.

   

  Dacă contul este terminat, acesta nu poate fi derulat înapoi, indiferent de circumstanțe. Odată terminată, contul este șters definitiv și ireversibil din bazele noastre de date. În anumite cazuri, este posibil să păstrați anumite informații pentru o anumită perioadă de timp după ce vă închideți contul. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

   

  2.Alte

  ●     Este strict interzis orice fel de șantaj, insulte, amenințări și / sau declarații discriminatorii, care sunt făcute de către și / sau utilizatori și administratori sau angajați ai produselor noastre. Utilizatorii nu pot efectua publicitate în produsul nostru și dacă aceasta se face cu acordul agentului de publicitate (proprietar al brandului promovat) sau nu.

  ●     Orice stabilit prin încălcarea administrator al interdicțiilor din această secțiune se pedepsește cu ștergerea contului utilizatorului, a comis încălcarea și revocarea toate disponibile la chips-uri de timp și beneficiile virtuale asociate cu acest cont. În plus, administratorul are dreptul de a primi despăgubiri din partea autorului infracțiunii pentru orice alte daune care le-a suferit ca urmare a încălcării (inclusiv. Toate impuse, eventual, amenzi și penalități de către autoritățile competente).

  ●     Prezentare pentru Administrator sau membru al echipei sale;

  ●     Abuzarea unei solicitări de rambursare;

  ●     Utilizarea conștientă de bug-uri;

   

  3.Ce puteți face în cadrul produselor?

   

  Nu puteți folosi produsele noastre pentru a face sau a împărtăși ceva:

   

  Care încalcă acești Termeni și alți termeni și condiții care se aplică utilizării produselor.

  Ceea ce este ilegal, înșelător, discriminatoriu sau înșelător.

  Care încalcă sau încalcă drepturile altcuiva.

  Încărcați viruși

  Nu puteți încărca viruși sau cod rău intenționat sau nu faceți nimic care ar putea dezactiva, supraîncărca sau întrerupe lucrarea sau tipul corect de produse.

  Colectarea datelor

  Nu puteți accesa sau colecta date din produsele noastre prin mijloace automate (fără permisiunea noastră prealabilă) sau încercați să accesați date pe care nu aveți permisiunea de a accesa.

   

  § VI. Limitarea răspunderii

  Administratorul nu poate garanta că serviciile oferite în produsele noastre vor fi oricând:

  îndeplinesc cerințele și așteptările subiective ale fiecărui utilizator de conținut individual din produsele noastre;

  să fie în timp util, fiabil și sigur și să lucreze 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără să sufere greșeli tehnice și umane;

  oferiți întotdeauna rezultate precise și fiabile.

  Faptul de a înregistra un utilizator în produsele noastre nu garantează și nu cauzează nicio relație specială între acest utilizator și Administrator. Utilizatorii sunt de acord în mod explicit că administratorul nu are nici un control și nici o obligație de a exercita controlul asupra (a) care dintre utilizatori accesează produsele; (b) la ce conținut are acces fiecare utilizator; (C), modul în care consumatorii să interpreteze și să înțeleagă conținutul produselor la care accesul și / sau (d), care acte sau omisiuni pot lua fiecare persoană, ca urmare a până în prezent cu produsele și conținutul lor. Prin urmare, administratorul nu poate fi considerat responsabil pentru orice consecințe negative care ar putea apărea în greutatea unuia și / sau mai mulți utilizatori datorită realizării de către aceștia a accesului la produsele și folosi serviciile oferite acolo.

  Servicii, de conținut, site-ul și software-ul de toate tipurile sunt oferite consumatorilor în forma în care se află în la acel moment, fără a lua orice garanții - fie explicit, fie implicit - cu privire la capacitatea lor de utilizare, funcțională adecvarea acestora în scopul utilizării fiecărui utilizator individual.

  Administratorul restricționează limita maximă permisă de legea aplicabilă, răspunderea pentru acuratețea, fiabilitatea, accesibilitatea, universalitatea, legalitatea sau operabilitatea a materialelor și / sau serviciile furnizate în cadrul produselor noastre. Prin utilizarea produselor, fiecare utilizator înțelege că Administratorul nu este responsabil pentru daunele rezultate din (a) utilizarea produselor; (b) descărcarea informațiilor conținute în produse; (c) utilizarea neautorizată a imaginilor, informațiilor sau datelor de la încărcarea și / sau descărcarea acestor obiecte către sau de la produse de către alți utilizatori; (d) absența temporară sau permanentă a accesului la conținutul produselor, inclusiv, dar fără a se limita la, prezența virușilor, a cailor troieni sau a programelor parazitare similare de natură distructivă.

  Cu acces la produse, utilizatorii pot accesa alte domenii, site-uri web, aplicații mobile, rețele sociale. Aceste alte domenii, site-uri web, aplicații mobile, rețele sociale nu sunt sub controlul administratorului nostru și / sau al produselor noastre. Dacă nu se specifică în mod expres altfel, orice administrator sau ale membrilor echipei de susținere a produselor care nu asigură și declară orice fapte și circumstanțele referitoare la aceste domenii, site-uri, aplicații mobile, rețele sociale, inclusiv în ceea ce privește securitatea informații și natura sa.

  § VII. Dispoziții suplimentare

  Alte

  Dacă orice prevedere a acestor Termeni de utilizare să fie declarată nulă sau inaplicabilă de către o instanță competentă, arbitraj sau altă autoritate competentă, alte prevederi ale Termenilor și evenimentele bazate pe celelalte drepturi și obligații ale părților vor păstra prevederile acțiunea sa. nevalabili sau neaplicare sunt considerate nescrisă în aceste condiții de utilizare și ar trebui să fie înlocuite de către părți la buna-credință a dispoziției aplicabile și acceptabilă pentru ambele părți reale efectul obținut ca performanța economică apropiată de cea a vidului sau neexecutarea dispoziții.

  Nerespectarea sau întârziere de către administrator în exercitarea drepturilor sale, chiar în hotărâre implicit, consimțământul sau alt drept în baza acestor Termeni de Utilizare nu constituie o renunțare sau prejudecată, aceleași sau oricare alte drepturi sale. exercitarea unică sau parțială a acestui drept împiedică posibilitatea de a viitorului sau deplină de exercițiu și nu constituie o renunțare la orice alt drept în baza acestor Termeni de utilizare. Orice negare a drepturilor sau consimțământ din partea administratorului dat în conformitate cu acești Termeni și condiții trebuie să fie în scris.

  Acești Termeni de serviciu vor intra în vigoare și vor obliga părțile la acestea, succesorii lor privați și universali. Fără a aduce atingere celei de mai sus, nicio parte nu poate transfera nicio parte a obligațiilor sale în conformitate cu acești Termeni de utilizare fără acordul prealabil scris al celeilalte părți. Această dispoziție nu poate fi interpretată și aplicată într-un mod care limitează capacitatea administratorilor de a transfera drepturile și obligațiile unei persoane legate, dacă este necesar sau dictate de considerente de comoditate.

  Acești Termeni constituie întregul acord între dvs. și noi în ceea ce privește utilizarea produselor noastre. Ele înlocuiesc toate pre-acordurile.

  Unele dintre produsele pe care le oferim fac obiectul unor condiții suplimentare. Dacă utilizați oricare dintre aceste produse, vi se va oferi posibilitatea de a accepta termenii suplimentari care vor deveni parte a acordului nostru cu dumneavoastră. În cazul în care oricare dintre Termenii suplimentari nu este în concordanță cu acești Termeni, Termenii suplimentari se aplică și se referă la partea în care nu se află în conflict cu acești Termeni.

  Dacă o parte a acestor Termeni se dovedește a fi inaplicabilă, partea rămasă va rămâne în vigoare și va avea efect. Dacă nu aplicăm oricare dintre acești termeni, nu va fi considerat o renunțare. Orice modificare sau renunțare la aceste Termeni trebuie făcută în scris și semnată de noi.

  Nu veți transfera oricare dintre drepturile sau obligațiile dvs. în conformitate cu acești Termeni către oricine altcineva fără consimțământul nostru.

  Acești termeni nu acordă niciun drept terților. Toate drepturile și obligațiile care decurg din aceste condiții pot fi transferate în mod liber de către noi, în legătură cu o fuziune, achiziție sau vânzarea de active sau de drept sau în alt mod.

  Ar trebui să știi că, în anumite circumstanțe, poate fi necesar să schimbați numele de utilizator pentru contul dvs. (de exemplu, dacă cineva spune numele de utilizator și se pare incoerent cu numele pe care îl utilizați în viața de zi cu zi).

  Apreciem mereu feedback-ul dvs. și alte sugestii pentru produsele și serviciile noastre. Dar trebuie să știți că le putem folosi fără limită sau cu obligația de a vă compensa și nu avem obligația de a le păstra confidențiale.

  Ne rezervăm toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres.

  Contactați-ne

  Dacă aveți întrebări sau reclamații legate de acești Termeni de utilizare, puteți să ne trimiteți un e-mail sau să ne contactați la adresa:

  privacy@funcadouri.ro