(+40) 0215691391

Coşul Meu - 0,00 RON

Nu aveţi produse în coş!

  Pub Crawl Sofia/Bansko Bulgaria

  Partyservice.BG organizează pentru musăfirii oraşului Sofia  SOFIA DISCO& BAR TOUR sau familiarizare cu viaţa de noapte în capitala, aceasta activitate se numeşte în multe ţări PUB CRAWL sau BAR CRAWL.

  Zilnic în oraşul nostru ajung mii de oameni de afaceri care au întălniri pe timpul zilei, dar dupa ce termină cu angajamentele lor vine rândul distracţiei! Şi tocmai atunci echipa noastră este la dispoziţia Dumneavoastră! Noi vom crea un program individual, care va include cină într-un restaurant Bulgăresc şi vizita mai multor cluburi sau pub-uri (3-4 sau chiar şi mai multe!). În funcţie de preferinţele Dvs. vă vom oferi un pub şi două cluburi, două pub-uri şi două discoteci sau un pub şi trei cluburi. Vă vom trimite o ofertă cu lista locaţiilor şi pozele lor. În fiecare locaţie grupul Dvs. va intra cu VIP card. Pentru a vă simţi în siguranţă veţi fi acompaniaţi de ghidururi care vă vor fi alături toata noaptea. Bineînţeles, ghidurile noastre ştiu excelen limbi străine, sunt rineri (între 20 şi 28 de ani), actori, animatori, ghiduri turistice, care ştiu la perfecţiune limba engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă şi alte. Fermecători, prietenoşi şi plini de energie! Puteţi vedea pozele lor aici https://www.facebook.com/PubCrawlSofia . 

   Contactaţi ne pe facebook sau pe info@funcadouri.ro! 

   

  Pub crawl in Bansko. Pentru iubitorii sporturilor şi ai distracţiei de noapte în tipul iernii Partyservice.BG organizează  BANSKO DISCO & BAR TOUR. Vă oferim acomodare în Grand Hotel Bansko**** şi Alexandriahomes / case de închiriat/ la preţuri avantajoase. Cereţi oferta de la un operator al nostru pentru preţurile actuale. Vom crea un program individual, care va include vizita la 3-4 sau mai multe baruri şi discoteci în Bansko. 

   Pentru a vă simţi în siguranţă veţi fi acompaniaţi de ghidururi care vă vor fi alături toata noaptea. Bineînţeles, ghidurile noastre ştiu excelen limbi străine, sunt rineri (între 20 şi 28 de ani), actori, animatori, ghiduri turistice, care ştiu la perfecţiune limba engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă şi alte. Fermecători, prietenoşi şi plini de energie! Puteţi vedea pozele lor aici https://www.facebook.com/PubCrawlSofia . 

   Contactaţi ne pe facebook sau pe info@funcadouri.ro!