(+40) 0215691391

Coşul Meu - 0,00 RON

Nu aveţi produse în coş!

  Întrebări Frecvente

  Plată

  Vreau să platesc. Cum?

   

  Livrare

  În cât timp se livrează comenzile?

   

  Comenzi

  Pot comanda prin telefon?

   

  Plată

  Vreau să platesc. Cum?

  • Ramburs (sau plată la livrare);
  • Paypal – Visa, Mastercard, Diners, American Express

  Atenţie: Plata prin PayPal se face numai pe bază de înregistrare şi se efectuează prin cu ajutorul unui card de credit ( Mastercard, Visa, Discovery, American Express). Plata prin Paypal se efectuează înainte de livrarea produselor comandate.

  înăpoi la începutul paginii

   

  Livrare

  # Livrarea în Bucureşti se face în termen de maxim două zile lucrătoare după confirmarea comenzii iar pentru restul ţării în maxim trei.

  înăpoi la începutul paginii

  Comenzi

  Pot să comand prin telefon?

  Puteţi face comanda prin:

  • telefon (+40) 0215691391
  • Skype www.podaraci.bg
  • adresa de mail: info@funcadouri.ro

  înăpoi la începutul paginii

  Cum sa gasesc steaua:

  Cea mai usoara metoda sa gasiti steaua Dumneavoastra este sa descarcati aplicatia Google Earth pe calculatorul Dvs. Tineti cont ca aceasta aplicatie nu este disponibila pentru telefoane mobile cu sisteme de operare Android si Apple.
  Dupa ce instalati aplicatia trebuie sa alegeti din meniul Harta Stelara cu un click pe icoana cu imagine  planeta (se afla in bara de sus, deasupra hartii). De pe meniul derulant alegeti Sky/Cer. Dupa e ati deschis harta stelara introduceti coordonatele stelei Dvs. in motorul de cautare aflat in coltul sus pe dreapta.  Ultimul pas este sa introduceti doar acea parte a coordonatelor intre Right Ascension (RA) si Declination (dec) 20:41:58.20 +17:31:17.00 (i.e. se introduc doar cifrele si semnele intre ele) in motorul de cautare.Dati un click pe butonul  „Cauta”/ „Search”Pe harta veti vedea steaua Dvs cu coordonatele sale si constelatia in care se afla.Asta-i tot!