(+40) 0215691391

Coşul Meu - 0,00 RON

Nu aveţi produse în coş!

  Înăpoi

  Trandafir de Jericho pentru noroc si dragoste

  Йерихонска роза за изобилие и щастие

  Mai multe poze

  • Йерихонска роза за изобилие и щастие
  • Йерихонска роза за изобилие и щастие
  • Йерихонска роза за изобилие и щастие
  • Йерихонска роза за изобилие и щастие

  Trandafir de Jericho pentru noroc si dragoste

   
  Cod: 401-9013

  În Stoc

  39,75 RON
  cu TVA inclus
  39,75 RON

  Exista mai multe legende referitoare la originea trandafirului de Jericho. Una dintre legende spune ca aceasta planta a aparut in urma cu 290 de milioane de ani in Asia, pe vremea dinozaurilor, de aici si denumirea de „Planta dinozaur”. O alta legenda spune ca trandafirul de Jericho provine din regiunile desertice ale Iordaniei si Israelului. Se povesteste ca Fecioara Maria , plecand din Nazareth spre Egipt, in cautarea unui adapost, a binecuvantat aceasta planta daruindu-i viata vesnica. De aceea, acesta planta se mai cunoaste si sub denumirea de „Trandafirul Sfintei Maria“ sau „Mainile de rugaciune ale Mariei“.

  Trandafirul de Jericho este simbolul norocului, al dragostei si al bunastarii. Se spune ca persoanele care ingrijesc aceasta planta nu vor duce niciodata lipsa de iubire, liniste si bunastare. De aceea, planta se transmite in familie, din generatie in generatie.Trandafirul se foloseste in ritualurile Voodoo si Santeria pentru diferite vraji si descantece legate de noroc, bani si iubire. Se crede ca trandafirul de Jericho are proprietati miraculoase. Daca apa in care a stat trandafirul de Jericho timp de o zi este imprastiata prin casa, aceasta va absorbi energiile negative si va proteja intreaga familie.

  Details

  Atunci cand nu are suficienta apa, planta are aspectul unui ghem maroniu care pare mort. In momentul in care primeste apa, trandafirul de Jericho incepe sa se desfaca si sa inverzeasca, procesul durand in jur de 1-5 zile, in functie de specie. 

  Planta pare ca renaste, treptat isi recupereaza culoarea verde si se comporta ca un organism viu. In momentul cand nu mai primeste apa, trandafirul de Jericho se strange la loc, dupa care poate reinvia de nenumarate ori.


  Nu este nevoie sa il plantezi in ghiveci, ci este suficient sa-l lasi intr-un bol cu apa pentru cateva zile. Apa trebuie schimbata in fiecare zi. 
  Planta va incepe sa se deschida in scurt timp. Este bine ca trandafirul de Jeracho sa fie tinut in apa circa o saptamana-doua, dupa care este indicat sa-l lasi sa hiberneze cateva zile si sa se usuce complet.

  Informaţii Suplementare

  Greutate 0.5000
  Dimensiune No
  Culoare No
  Sex Pentru femei, Pentru bărbați
  Dimensiune Ambalajului No
  Capacitate No
  Număr de bucăţi per cutie No
  Material No
  Grupe de Vârstă No
  încărcător No
  Пълнители No
  Price 39,75 RON
  Timp de Livrare 2 дена
  Destinaţii de Livrare Страната

  Write Your Own Review

  Numai persoane înregistrate pot lasa comentrarii. Vă Rugăm şă vă autentificaţi sau săînregistraţi